21 Ağustos 2013 Çarşamba

Yatak odası dekorasyonu ve yatak örtüleri...



Vintage bir yatak ve güller.Bayıldım.


Vintage yatak odası takımlarına  dantel yatak örtüleri ve fırfırlı yastıklar çok yakışıyor. Bu yatak odası pembenin esaretinde kalmış romantik bir tarzda karşımıza çıkıyor.


   Geniş bir yatak odanız var ise, bu şekilde oturma grubuyla döşeyebilirsiniz. Beyaz ve büyük kapılar, yüksek tavan, yemyeşil ağaçlar odaya tam bir country havası katmış.



                       Modern yatak odası örneği, enerjik bir yatak örtüsü ve aydınlatma.

                                     
                      Klasik ve görkemli yatak başlığı. Bohem yatak örtüsü.
Bohem stil yatak odası. Bohem stile; renk ve desenlerin birbiriyle dansı da diyebiliriz. Bu stili vintage, country ,modern yada rustik tarzla birlikte kullanabilirsiniz. Canlı renkler, farklı desenler kullanılır, özellikle döşemelerde. Genellikle; mor,sarı ve turuncu renkler bir arada kullanılır, böylelikle odanızın enerjisini daha da arttırabilirsiniz.Perde,halı, yatak örtüleri ve dekorasyon ürünlerinizde bohem stili kullanarak odanıza farklı bir tarz katmış olursunuz.


                                  Vintage aynalı dolap ve avize çok şık.

                   Bohem yatak örtüsü ve halının uyumu tek kelimeyle mükemmel.


Bu resimde ki gibi ayak ucunuza şık bir koltuk koyabileceğiniz gibi , puf yada çiçek desenli berjer koyarak odaya zenginlik katabilirsiniz. Yatağın üzerinde kullanılan döşeme,  odaya gerçekten şık bir görüntü vermiş.


  Vintage yatak odalarının en iyi örneklerinden biri. Ana renk olarak beyaz kullanılmış, ara renkler pembe ve yeşil tonlarında. Yatak ucunda eskitilmiş bank. Kır çiçekleri, ferforje yatak, panjurlu dolap, gül desenli pano ve puf.


Klasik ve görkemli bir yatak odası. Fuşya ve yağ yeşilinin birlikteliğinden doğan asalet ve gösterişli bir cibinlik; harika.
Yatağın oymalarına dikkat  :)


Koyu renklerden ve ağır klasik mobilyalardan hoşlanmayanların tercih edeceği bir yatak odası.  Kullanılan pastel tonlar  insana adeta  huzur veriyor.


Yapay ve canlı çiçeklerle ve gül desenleriyle romantik bir yatak odası. Çiçekli perdeler ve ince tüller vintage tarzını odaya getirmiş.
Aydınlatma iyi bir ev dekorasyonunun ayrılmaz parçası. Avize ve yatak örtüsünün uyumuna bayıldım. Dantel ve tüllerle süslenmiş şık bir yatak örtüsü odaya romantik bir hava katmış.


                           Tam bir saray odası  :) Klasik ama çok beğendim.

     Dantelli ve parlak kumaşlı örtüleri, ponponlu kırlentleri, şeker yastıkları çok beğeniyorum. Yatak odanıza ayrı bir hava katmak istiyorsanız; yatak örtünüzü değiştirin ve yatağınızın üzerine cibinlik alın. Mobilyaları değiştirmekten daha ucuz en azından.
                                              kaynak: pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder